Duyurular

8

Şubat 2020

KAFEİNİN YARARLARI

Kafein, dikkati-hafızayı-muhakeme yeteneğini, uyanıklığı artırır. Öğrenme ve karar verme süreçleri üzerin...

devamı

19

Eylül 2017

HANGİ SÜT ?

Keçi sütüne öncelik verilmeli. Neden mi ?..  Keçi sütünün besleyici değeri dah...

devamı

28

Mayıs 2017

YÜZ YIL YAŞAMAK MÜMKÜN !

Sağlıklı yaşamak bir tercihtir. Yanlış besleniyoruz. Sık hastalanıyoruz. Erken yaşlanıyoruz. Doğru beslenerek ve yaşam t...

devamı

27

Mart 2017

TRANS YAĞ ALDATMACASI...

Amerika ve Avrupa'da birçok ülke trans yağı tamamen yasaklamıştır. Ülkemizde ise yiyecek etiketlerind...

devamı

22

Mart 2017

TRANS YAĞ ZEHİRDİR.

Trans yağlar, yavaş etki gösteren bir tür zehirdir.  Trans yağa vücudumuzun herhangi bir ihtiyac...

devamı

21

Mart 2017

TRANS YAĞ NEDİR?

Trans yağ: sıvı bitkisel yağlara (ayçiçeği, mısır, soya, pamuk, palm yağı gibi) yüksek sıcaklık (260 derece) ve y&...

devamı

9

Mart 2017

YAĞLAR NE İŞE YARAR ?

Yağ, hayati organlarımız (beyin, göz), hücrelerimiz, hormonlarımız, sinir kılıflarının yapısı için elzemdir. G...

devamı

8

Mart 2017

YAĞ NEDİR?

Yağlar, kaynaklarına göre hayvansal ve bitkisel yağlar olarak sınıflandırılır. Kimyasal yapılarına göre is...

devamı

4

Ocak 2016

NEDEN 6 ÖĞÜN ÖNERİYORUZ...

Totalde kaloriyi aşmamak şartı ile öğün sayılarını arttırmak kilo vermemizi kolaylaştıran bir unsurdur. Biz Diyetisyenler genel...

devamı